سرکه بالزامیک حلال است؟
آیا استفاده از سرکه بالزامیک حلال است؟ از نظر مراجع تقلید
سرکه
بالزامیک حلال است؟ ، آیا سرکه بالزامیک حلال است؟ ، حکم شرعی سرکه
بالزامیک ،استفاده از سرکه بالزامیک ، سرکه بالزامیک حلال است
در این مطلب از سایت جسارت به این موضوع که سرکه بالزامیک حلال است؟ می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
سرکه بالزامیک حلال است؟
سرکه ی بالزامیک بطور سنتی از آب انگور سفید تهیه می شود آب انگور باید پخته شده تا غلیظ شود
درطی این فرآید شکر در آب انگور تیره و کاراملیزه می شود و به همین دلیل رنگ سرکه ی بالزامیک تیره است.
سپس سرکه تخمیر شده و در خمره های چوبی فرآیند رسیدن آن به آهستگی صورت می گیرد .
حداقل زمان رسیدن این نوع سرکه 12 سال است برخی از انواع سرکه ی بالزامیک تا 25 سال نیز سن دارند.
سرکه بالزامیک سه نوع دارد، نوعی که به شکل سنتی در بعضی شهرهای ایتالیا تهیه می شود،
نوعی که به شکل صنعتی و تجاری تهیه می شود و نوع سوم که مخلوطی از این دو است.
محققین دریافتند غذاهایی که مقادیر زیادی آنتی اکسیدان دارند نظیر سرکه ی بالزامیک می تواند
به بهبود فشارخون از طریق جلوگیری از تخریب سلولها کمک کنند.
سرکه ی بالزامیک ممکن است سبب بهبود حساسیت به انسولین شود. این ماده دارای نمایه ی گلایسمی پائینی است و
سبب افزایش ناگهانی قندخون نمی شود، اگرچه حاوی مقداری قند است وافراد دیابتی باید در مورد میزان مصرف آن احتیاط کنند.
بیشتر بخوانید :
سرکه بالزامیک
سرکه بالزامیک ایرانی
سرکه بالزامیک چیست
سرکه بالزامیک و حساسیت
سرکه ی بالزامیک سبب کند شدن مراحل هضم غذا می شود و به جلوگیری از پرخوری کمک می کند.
بدلیل وجود مواد قندی طبیعی موجود در آن شما می توانید یک سس سالاد بدون شکر از آن بسازید.
آیا سرکه بالزامیک حلال است؟
طریقۀ درست کردن این نوع سرکه به این شکل است که، به محض برداشت انگور، میوه به آرامی پرس می شود و
آب به دست آمده در معرض حرارت قرارمی گیرد به نحوی که (ازهر200 کیلو انگور 100کیلو آب میوه استخراج می شود).
در مرحله دوم عصاره همراه سرکه به تانکرهای بزرگی منتقل می شوند و
درون تانکر، قند تخمیر و به الکل تبدیل و الکل نیز توسط باکتریها اکسید می شود. مرحله آخر در تولید سرکه بالزامیک،
مرحله رسیدن است که حداقل 3سال طول می کشد و ممکن است این فرایند تا 12 سال یا بیشتر نیز به طول بی انجامد).
اگر آب انگور به جوش نیاید و تبدیل به سرکه شده و محصول نهایی دارای الکل نباشد، خوردن آن حلال است.
اما اگر به واسطۀ آتش یا خورشید به جوش آید، نجس نیست ولى خوردن آن حرام است و
چنانچه بر اثر آتش یا خورشید به قدرى بجوشد که دو سوم آن کم شود، یعنى یک سوم آن باقى بماند خوردن آن
نیز حلال می گردد، ولى اگر ثابت شود که مست کننده است، حرام و نجس بوده و فقط به سرکه شدن پاک و حلال مى شود.
به طور کلی چنانچه آب انگور به وسیله حرارت آتش جوش بیاید پاک است و
جز به یک سوم شدن حلال نمی شود. اما اگر در 80 درجه جوش نیاید بلکه در فرآیند تولید (36 ساعت) خود
به خود جوش آید، با سرکه شدن پاک می شود و اشکال ندارد.
سرکه بالزامیک حلال است؟
بیشتر بخوانید :
سرکه بالزامیک و روغن زیتون
سرکه بالزامیک در طب سنتی
طرز تهیه سرکه
سرکه سیب خانگی
- ۹۷/۰۷/۰۹